HEMLEVERANS

Vi levererar i stora delar av Mälardalen och mot en kostnad kan du få dina möbler levererade hem till dig i vår miljövänliga lastbil. Kostnaden beror på var möblerna ska levereras.

  • Möblerna bärs in och placeras där du vill ha dem.
  • Vid hemleverans ansvarar du som kund för att förbereda mottagandet och vid behov täcka golv och flytta undan hinder.
  • Leveranser sker vanligtvis tisdag-torsdag kl. 9-16.
  • Vi kontaktar dig vanligtvis dagen innan planerad leverans för att meddela tid för detta.

Hämtning vid vårt lager

  • Så fort din vara finns tillgänglig vid vårt lager får du ett meddelande om detta via SMS eller telefon.
  • De flesta möbler är väl emballerade men kräver ändå skydd mot väder om du har en öppen släpkärra.
  • Du kan kostnadsfritt låna Tumbo Möblers kärra vid hämtning av dina möbler. Ring butiken innan för att boka.
  • Avhämtning sker under ordinarie öppettider.

Släpkärra

  • Du kan kostnadsfritt låna Tumbo Möblers släpkärra för hämtning av dina möbler.
  • Ring i god tid innan för att boka så att vi säkert vet att den är ledig.

MONTERING

Om inget annat anges så är dina möbler omonterade vid hämtning eller leverans. Du kan montera dem själv eller mot ett tillägg få dem monterande av Tumbo Möblers personal. Pris för montering beror på vilka möbler det gäller.

LEVERANSTIDER

Alla leveranstider som uppges vid beställning är ungefärliga. Vissa varor är sådant vi har i lager och som normalt har kortare leveranstid än varor som beställs speciellt för dig. Observera att leveranstiden i samband med helgdagar och semestrar kan bli något längre än utlovat.

Lagervaror

Varor som finns på vårt lager kan hämtas/levereras omgående. För en del varor kan leveranstiden ligga inom ett ganska stort intervall (t.ex. 1-10 veckor). 

Beställningsvaror

Vid köp av beställningsvaror d.v.s varor som tillverkas just för dig är leveranstiden vanligtvis lite längre. Vi får veta preliminär leveransvecka så fort vår beställning hos aktuell tillverkare bekräftats. Detta kan i vissa fall kan ta upp till två veckor.

Samlad leverans

Om du beställer/köper flera varor med olika långa leveranstider på samma gång och har beställt hemleverans levererar vi när samtliga varor finns på vårt lager. Om inte kan du välja att själv hämta de varar som finns på vårt lager.

Leveransförsening

Om leveranstiden mot förmodan blir längre än vad som angivits i din orderbekräftelse så meddelar vi dig om detta snarast möjligt efter det att förseningen kommit oss tillkänna. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från alla ersättningskrav till kund gällande leveransförseningar.

[/col] [/row]